Shkon të m arrë notën e pr ovimit, st udentja “mbetet pa fjalë” nga ajo që bën vajza pranë saj

Një st udente në fakultetin e dr ejtësisë në Tiranë ka sh qyer sytë dhe është h abitur pa masë nga ajo që ka parë teksa po pr iste të me rrte notën e një prej pr ovimeve që kishte dhënë në sezon.

Pr ofesori i tyre nuk kishte ardhur ende, ndaj vajza dhe mikeshat e saj u d etyruan të uleshin në një kafe pranë fa kultetit.

Pranë tyre u ka rënë në sy një ç ift, vajzë dhe djalë, të cilët po bisedonin dhe njëkohësisht po konsumonin nga një pije freskuese.

Djali ishte tepër i qetë, ndërsa veprimi i vajzës, e cila diskutonte me të, i bëri të rejat të sh qyenin sytë.

Be the first to comment on "Shkon të m arrë notën e pr ovimit, st udentja “mbetet pa fjalë” nga ajo që bën vajza pranë saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*