Shkurte Fejza n ervozohet k eq m esazh p olitikanëve: Edhe ne kemi familje!

Masat e reja k undër përhapjes së k oronavirusit, kanë bërë që qytetarët të r eagojnë në forma të ndryshme .

Edhe Shkurte Fejza si qytetare po ashtu edhe këngëtare mjaftë e d ashur për p ublikun, me anë të një statusi r eagojë sa i përket nd alimit të dasmave gjatë kësaj periudhe .

Ajo shkroi se ka një vit që nuk po mbahen as dasmat e as koncertet duke mos pasur të ardhura për artistët. Këngëtarja ua kujton p olitikanëve që edhe artistët janë njerëz, dhe kanë familje.

Be the first to comment on "Shkurte Fejza n ervozohet k eq m esazh p olitikanëve: Edhe ne kemi familje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*