Sho kon këngëtarja shqiptare, e thotë h apur se nuk b eson në Zot

Eneda Tarifa ka d eklaruar se nuk beson në Z ot. Eneda Tarifa fituesja e ‘Këngës Magjike 2019’ me këngën ‘Ma zgjat dorën’ ka nd arë me p ublikun diçka që nuk kemi ditur më parë, këngëtarja qenka a teiste.

Në një intervistë me ‘T empora’ ajo d eklaroi se nuk beson në Z ot nga min 17:25 degjojeni

Në m omentin kur u pyet për k ompozitorin e këngës ‘Ma zgj at dorën’, Florin, ajo tha: M egjithëse nuk besoj në Zot, të dhëntë jeta fuqi dhe en ergji për të lënë dhe për të bërë këtë art që bën ti, këngë të mr ekullueshme.

Be the first to comment on "Sho kon këngëtarja shqiptare, e thotë h apur se nuk b eson në Zot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*