Shqiptari gjen 700 e uro në rrugë por nuk i pr ek, mësoni arsyen

Një qytetar nga komuna e Gjilanit, me in icialet G.R., ka gjetur në rrugë 700 e uro dhe ka vendosur t’ia ruajë personit që i kanë h umbur.

Bashkë me to ai ka gjetur edhe një letërnjoftim, i cili siç shihet në pamje i takon M.S., po ashtu banor i kësaj komune.

G.R. ka njoftuar të afërmit e personit në fjalë se paratë mu nd t’i gjejnë tek ai, përmes një po stimi në grupin e ashtuquajtur “Marakli t’kerreve”.“Kush e njeh këtë person se i paskan ra do pare me letërnjoftim le të l ajmërohet”, ka shkruar ai sipër fotografisë ku shihen paratë në tokë.

Nuk kanë munguar as komentet p ozitive nga anëtarët e këtij grupi, të cilët kanë uruar G.R. për këtë veprim fisnik.

Be the first to comment on "Shqiptari gjen 700 e uro në rrugë por nuk i pr ek, mësoni arsyen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*