Shqiptari u ngj it në pemë: Do hi dhem, do hi dhem për Partinë, jemi g ati kurdoherë Parti Enver

Një ng jarje e pa za kontë është shë nuar këtë pasdite në qytetin e Elbasanit. Një person me pr obleme të shë ndetit është ngj itur në një pemë në qendër të qytetit dhe ka kër cënuar se do të hi dhet nga aty.

Siç shikohet edhe nga pa mjet e siguruara, personi kë rcënon duke tu ndur pemën se do të hi dhet.
Më pas fillon dhe bë rtet me të madhe: “Parti Enver, jemi g ati kurdoherë. Po hi dhem. Do h idhem, do vd es për partinë.”

Në vendin e ngj arjes kanë mb ërritur shumë persona, të cilët janë p ërpjekur ta bi ndin që të ul et. Zbr itja e tij është bërë vetëm pas nd ërhyrjes së for cave zjarr ëfikëse.

Be the first to comment on "Shqiptari u ngj it në pemë: Do hi dhem, do hi dhem për Partinë, jemi g ati kurdoherë Parti Enver"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*