Si asnjehere me pare Eni Çobani ba shkëshortin: Ja cfare me tha babi kur e pa per here te pare

E ftuar në r ubriken “Gjysma ime” në Tv Klan ka qenë Eni Çobani së bashku me bashkëshortin e saj Avenirin. Për Avenirin është dalja e tij e parë p ublike, pasi ka preferuar të qëndronte larg ekranit. Si rrallë herë ai pranoi ftesën e moderatorit me kë naqësi, ku së bashku me Enin kanë rr ëfyer shumë si për j etën e tyre private por dhe atë personale.

Gjatë intervistës Eni ka treguar si u njohën me njëri-tjetrin dhe si r eagoi babai i saj kur mori vesh se vajza e tij ishte da shuruar.

Eni Çobani: Babai na rriti shumë të lirë, shumë të hapur, komunikatave. Nuk e kemi pasur thjesht baba, për ne ishte shok dhe s igurisht që kjo ngj arje do nd ahej dhe me të.

Ai arriti në një m oment që kishte dhe pak shq etësim sepse kjo vajza që ai kishte bërë goxha të mirë, akoma nuk po arrinte të lidhej në një marrë dhënie dhe në mo mentin që unë i thashë që më pëlqen dikush, për tim at ishte një arritje.

Një ditë të bukur pa më thënë asnjë gjë, merr rrugën, e kishte m arrë vesh se ku Aveniri u shtronte b iznesin, paraqitet si një kl ient.

Be the first to comment on "Si asnjehere me pare Eni Çobani ba shkëshortin: Ja cfare me tha babi kur e pa per here te pare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*