Si i mp oshti Daut Haradinaj serbët me një re vo Iver, tregon ish-us htari i tij

Ish-us htari i U ÇK-së, Ilir Gashi i cili ka Iu ftuar pë rkrahë Shkëlzen e Daut Haradinaj, ka rrë fyer për he roizmat e tyre.
Në “Dhoma e Rr ëfimit”, Gashi ka treguar për ditën kur e kishte parë Daut Haradinajn të Iu ftonte ku ndër serbëve me një re vo Iver për të cilin thotë se u pë rballë si një ko mandos i vërtetë.

“Kur mbeti pa ka IIa shnlkov kishte ma rrë një re vo Iver dhe me të sht iu dr ejt fo rcave serbe që Iu ftonin nëpër shpija. Një gje st i ti llë na mo tivoi edhe neve, me tr imëri ai u so ll si një mb injeri e po ashtu edhe vëllai i tij Shkelzeni”.

Be the first to comment on "Si i mp oshti Daut Haradinaj serbët me një re vo Iver, tregon ish-us htari i tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*