Soni Malaj q an me l ot kur flet për Nënën/ Ajo ka bërë cdo gjë për mua, la dhe punët e saj…

Këngëtarja Soni Malaj e ftuar në emi sionin ‘E diela shqiptare’ ka rr ëfyer fillimet e karrierës së saj. Ajo është p ërlotur për sa krificat që ka bërë nëna e saj që ajo të arrinte aty ku është sot.

Babai d ëshironte që Soni të bëhej mj eke dhe mu zikën ta trajtonte si një pa sion por nëna e saj mendonte se vajza duhej të bëhej këngëtare. Kështu që Soni pë rlotet teksa kujton s akrificat e saj.

“J eta ime sillej rreth babit por mami ka sakr ifikuar shumë ka lënë punën që të më shoqëronte mua.

Q ante shumë pas kuintave kur më shihte në skenë. Familja ime është pak st rikte tra dicionale dhe la jmet i v uanin shumë, kjo ishte tjetër arsye që mami q ante. Sa shpeshherë gjyshja i thoshte mamit: moj çupe çi bëre çupës!”- ka rr ëfyer Soni me sy të me l ot.

Be the first to comment on "Soni Malaj q an me l ot kur flet për Nënën/ Ajo ka bërë cdo gjë për mua, la dhe punët e saj…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*