Sot është një ndër çiftet më të njohur të ekranit, e gjeni dot se për cilin bëhet fjalë

Mo deratorja Bieta Sulo na ka risjelle ne vemendje se si ka qene perpara 10 v itesh. Te gjithe jane n ostalgjik per vitet qe i kin dhe nuk kthehen me.

Ne fotot e p ublikuara m oderatorja shfaqet me nje foto krah partnerit te saj Alban Dudushit dhe ne tjetren prane motres.
Bieta duket me po te njetin shikim te embel si sot, pak me e mbushur dhe me e re. Ndryshimet jane pothuajse te pakta pasi floket dhe tiparet jane njesoj me p amjen aktuale.

Vetem vetulla e moderatores ben pe rjashtim pasi eshte me e holle. Edhe ne ato kohe, Bieta ka qene nje ndj ekese e rregullt e trendeve te modes.

Be the first to comment on "Sot është një ndër çiftet më të njohur të ekranit, e gjeni dot se për cilin bëhet fjalë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*