Spiropali feston d itëlindjen, por i vjen në studio “S urpriza qe nuk e p riste”

Eshtë një ditë e veçantë për m inistren e Shtetit për M arrëdhëniet me P arlamentin, Elisa Spiropalin. Ajo fe ston d itëlindjen dhe mbush plot 38 vje çe.

Ndryshe nga vitet e tjera, kjo d itëlindje e gjeti Spiropalin në t ransmetim direkt në em isionin “Log.” në A BC.

Ishte gazetari Endri Xhafo që në nisje të pr ezantimit të saj, i vuri në dukje d itëlindjen Spiropalit. Mesa duket kjo datë jo vetëm që e gjeti në vëmendje të p ublikut.

Ministren, por edhe përb allë rivales së saj të m omentit, Grida Dumës. Se si do të shkojë b eteja mes të dyjave mbetet për t’u parë në zgj edhjet e muajit të ardhshëm.

Be the first to comment on "Spiropali feston d itëlindjen, por i vjen në studio “S urpriza qe nuk e p riste”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*