St ërgjyshi im ishte grek Anxhela Peristeri tregon se e ad huron Greqinë

Pë rfaqësuesja e Shqipërisë në Eurovision, këngëtarja Anxhela Peristeri ka folur për median greke, EPT 1 duke qenë se ka jetuar dhe ka rrierën ar tistike e ka nisur në Greqi.

Peristeri zb ulon se stë rgjyshi i saj ka qenë grek, prandaj dhe ajo ka mbiemrin që ka sot që sipas saj është grek.

Gjithsesi për këngëtaren Shqipëria është atdheu i saj, por nuk fsheh adh urimin për Greqinë ku ka jetuar dhe kohën më të mirë të saj.

“Pershëndetje, jam Anxhela Peristeri dhe përfaqësoj Shqipërinë në Eurovision sivjet me këngën “Ka rma”. Çfarëdo jep, merr prandaj dhe ne duhet t’ju bëjmë mirë të tjerëve që të marrim mirësi. Unë dhe kompozitori im Klejdi Bahiti kishim menduar çdo vit që të merrnim pjesë por gjithmone ishim shumë të zënë.

Sivjet me shk akun e pa ndemisë kishim kohë dhe zgjo dhëm një kenge midis 2 -3 që shkruajtëm dhe shkuam në ko nkurs. Stë rgjyshi im ishte grek pra ndaj dhe mbiemri im është grek Peristeri.

Be the first to comment on "St ërgjyshi im ishte grek Anxhela Peristeri tregon se e ad huron Greqinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*