Su del in ati, Sindi dhe Arjani vazhdojnë “l uftën” në rrj ete s ociale

Puntata e dy ditëve më parë në “Për’p uthen” u bë v irale në rrjet pas sh errit të a shpër të Sindit me djemtë dhe Arjan Konomin.

Sindi u çua në këmbë për të m arrë vëmendjen e të gjithëve dhe përpara se të d eklarohej vetëm për Muratin, kishte dy fjalë për të tjerët.

Ndër të tjera, Sindi tha se edhe Arjani kishte thënë të enjten nën zë “h iqjani bateritë kësaj”. Arjani e pranoi këtë gjë dhe tha se ka qenë b atutë. Gjithashtu ai u p ërplas me Sindin dhe e of endoi duke u shprehur se ai që do e zgj edhë atë për p artnere do të jetë fatk eq.

Arjani i bëri t hirrje edhe Muratit që të kërkojë në vajzë të mirë, sepse ai nuk meriton dikë si Sindi. Op inonisti u shpreh se Sindi ka ç ekuilibër n ervor dhe se para të futej në emision duhej të kishte bërë një v izitë tek ps ikologu.

Be the first to comment on "Su del in ati, Sindi dhe Arjani vazhdojnë “l uftën” në rrj ete s ociale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*