Su spendohet nga puna mj eku nga Podujeva që re fuzoi pa cientin e m oshuar (VIDEO)

Drejtori i Shë ndetësisë në Podujevë, Driton Veliu ka laj mëruar që mjeku, Ibrahim Hoti është sus penduar nga puna pasi re fuzoi të jap shërbime shë ndetësore një të mo shuari.

Ngj arja ka ndodhur pasditen e sotme në qytetin e Podujevës ku pulm ologu Ibrahim Hoti, dëgjohet në një video që ka siguruar IndeksOnline, teksa nuk iu ofron shë rbime qytetarëve. E tërë kjo me ar syetimin se tashmë është bërë ora 15:05 minuta, ndërsa ai kishte pë rfunduar orarin në ora 15:00.

“Lidhur me këtë r ast, Këshilli Drejtues i QKMF-së dhe pas an alizës së këtij r asti, Këshilli kanë ve ndosur që mje ku të suspe ndohet përkohësisht nga marrëdhënia e punës deri në një vendim të ri të Komisionit Disip linor”, ka shkruar Veliu në postimin e tij.

Be the first to comment on "Su spendohet nga puna mj eku nga Podujeva që re fuzoi pa cientin e m oshuar (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*