T ërmeti i f orte 5.2 balle ja ku ishte ep iqendra

Një të rmet me madhësi 5.2 tr onditi z onën e detit në perëndim të Tilos të m artën në mbrëmje, sipas Inst itutit Gje odinamik të Ob servatorit Kombëtar të Athinës.

Ep iqendra ishte e vendosur 16 kilometra në perëndim të Tilos dhe th ellësia f okale vle rësohet në 10 kilometra.

T ërmeti pr eku ishujt Kos dhe Nisyros. Gjithashtu, dy l ëkundje të tjera me madhësi 3.4 dhe 3.3 Righter u regjistruan në të njëjtën z onë.

Një tr onditje s izmike me madhësi 3.6 Righter u r egjistrua në ishullin Kos 6 minuta pas t ërmetit me madhësi 5.2 ballë.

Be the first to comment on "T ërmeti i f orte 5.2 balle ja ku ishte ep iqendra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*