Te lutemi për të.. Ai është në gjendje të r èndè në sp ital, p ostimi i fundit i këngëtarit Muharrem Ahmetit

Këngëtari Muharrem Ahmeti,nd odhet në sp ital në gj endje të v ështirë sh ëndetësore, pasi sipas m ediave, ka pë suar atak në z emër.

Lajmin e ka k onfirmuar edhe v iolinisti i tij K ristian Xhaferaj,i cili përmes një p ostimi në F acebook, nj oftoi njerezit qe ishin te int eresuar pas lajmit qe qa rkulloi ne m edia me heret (te pavertete,se kengetari kishte nd erruar j ete),dhe ka shkruar se Ahmeti është në gjendje të r ëndë sh ëndetësore.

“Pershendetje te gjithve Shok koleg te vllait ton Muharrem ahmeti esht e pam undur ti p ergjigjem cdo njeriut prej jush kam mbi 700 telefonata. Vertete ka kaluar nje gje ndje te rend Sh endetsore por esht GJaLL i lutem te gjithve Atyre shok qe po stojn gjera jo te verteta ti fshin Sepse nuk jan te verteta.

Be the first to comment on "Te lutemi për të.. Ai është në gjendje të r èndè në sp ital, p ostimi i fundit i këngëtarit Muharrem Ahmetit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*