Tërmkolli: Kurti me fu shatën e tij në Shqipëri po ve pron njëjtë si Vucici me Listën Serbe në Kosovë

Zy rtarja e LDK’së Melihate Tërmkolli, ka komentuar pje sëmarrjen e Albin Kurtit para zg jedhjeve në Shqipëri, dhe fu shatën që ai po bën për kandidatët nga LVV.

Tërmkolli, tha se kjo pj esëmarrje e Kurtit ngj an me atë të Vucic përmes Listës Serbe në Kosovë.

Ajo shtoi se në këtë më nyrë kryeministri Kurti po le gjitimon shke ljen e so vranitetit nga Serbia.

Ka disa ditë që Kurti ka nisur fu shatën e tij në Shqipëri, derisa Kosova vazhdon të pë rballet me pro bleme e sf ida të mëdha nga pa ndemia, e ma sat që u v endosën nga Qe veria që nuk po gje jnë zba tim.

Be the first to comment on "Tërmkolli: Kurti me fu shatën e tij në Shqipëri po ve pron njëjtë si Vucici me Listën Serbe në Kosovë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*