Tr ondisin mediat kroate: Rusia po i jep Serbisë ar matim që të kthehet në Kosovë

Beograd, 17. januara 2019. - Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovao je u celodnevnu zvanicnu posetu Srbiji, gde mu je domacin predsednik Srbije Aleksandar Vucic. Ceremonija svecanog doceka ruskog predsednika ispred Palate Srbija . FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bg

Serbët m arrin “dh urata us htarake” nga Rusia e Bj ellorusia që të mund të kthehen në Prishtinë, shkruan “Ju tarnj Li st”, ku ko nstaton se Serbia us htarakisht rr ezlkon Kroacinë, B eH dhe Slloveninë.
Rusia dhe pr esidenti i saj Putin po ar matosin us htrinë serbe, ashtu që të mund të kth ehet në Kosovë!

Këtë e ko nstaton gazeta e Zagrebit “Ju tarnji Li st”, duke shtuar se pr esidenti i Serbisë Vuçiq po kr ijon fo rcën më të madhe us htarake në re gjion. Ga zeta shkruan se ajo me rr “dhu rata ushtarake” nga Rusia e Bjellorusia, ndërsa “Kosova me shq etësim e dr idhje shikon pl anet e Vuçiq që nd ikon në st abilitetin e r egjionit?!

Be the first to comment on "Tr ondisin mediat kroate: Rusia po i jep Serbisë ar matim që të kthehet në Kosovë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*