U di vorcua nga burri pas 17 v itesh, Arbana Osmani flet për dh imbjen dhe b efason me atë që thotë

Ajo është pa diskutim një nga emrat më të dashur të ekranit, njëherazi edhe nga prezantueset më të njohura për p ublikun sh qiptar, i cili e ka ndj ekur që nga hapat e parë në radio e deri më sot.

Dhe nëse themi emrin e Arbana Osmanit nuk mu nd të mos mendojmë për vajzën e shkathët, super ene rgjike, por edhe të ndj eshme të ekranit, që dy vitet e fundit na ka emo cionuar me h istoritë e sjella në ‘’Dua të të bëj të lu mtur”.

Kohët e fundit m oderatorja s impatike ka qenë vazhdimisht pjesë e sht ypit rozë për shk ak të di vorcit me p artnerin e saj, por edhe tha shethemeve për një l idhje të mu ndshme me regjisorin Eduart Grishaj.
Në ndryshim nga ç’mund të p ritej Arbana nuk ka m ohuar, sik undër nuk ka pohuar, asnjë prej lajmeve të mësipërme, por ka vazhduar jetën e saj të qetë mes përkushtimit si nënë dhe angazhimeve në televizion.

Megjithatë pas një sezoni të s uksesshëm në ekran, Arbana ka zgj edhur të shk ëputet paksa nga televizioni për të pushuar në ishullin grek të Mykonos-it.
Nuk e dimë kush e shoqëron, deri tani nuk ka asnjë gjurmë të Jonit apo ndonjë njeriu tjetër, por e s igurt që këto pushime e kanë ndihmuar të h edhë pas v uajtjen e kaluar.

Dhe këtë e ka treguar vetë me anë të një fotoje gjithë shend e verë.
”Një buzëqeshje e mirë shëron shumë dh imbje’, shkruan ajo dhe ne nuk m und të mos jemi d akord, pasi Arbana duket vërtet e bukur teksa buzëqesh.

Be the first to comment on "U di vorcua nga burri pas 17 v itesh, Arbana Osmani flet për dh imbjen dhe b efason me atë që thotë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*