Ua zot i madh/ Shqiptari h umb j etën në urbanin e Tiranës: I h odhën një carcaf dhe…

Një person d yshohet se ka h umbur j etën në urbanin e linjës Qendër-Sanatorium në Tiranë. Bu rime bëjnë me dije për F axweb. al se një person është mbuluar me çarçaf brenda urbanit, ndërkohë që kanë nisur he timet për ngj arjen.

Urbani është nd aluar pranë “Rrugës së Elbasanit”, ndërkohë që nuk dihet ende id entiteti i personit ka h umbur j etën.

Ngj arja ka shk aktuar pan ik te të gjithë u dhëtarët e tjerë që kanë qenë në urban, ndërkohë që ngj arja ka tërhequr vëmendjen dhe të kalimtarëve të ndr yshëm.

Be the first to comment on "Ua zot i madh/ Shqiptari h umb j etën në urbanin e Tiranës: I h odhën një carcaf dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*