V ështirësitë dhe p aragjykimet, h abit kengetarja: Pas m arteses, familjarët ak oma nuk më flasin, gjyshi me thoshte..

Lindita Halimi është një ndër artistet shqiptare më të su kseshme, e cila ka arritur që emri i saj të dë gjohet edhe përtej kufijve shq iptarë. Për të arritur deri këtu ku është sot, asaj i është d ashur të ngjisë shk allët e s uksesit ng adalë, por me hapa të s igurt, edhe pse kishte shumë zëra nga pas që i thoshin se ajo nuk do ia d ilte.

Të l indte në një fshat të vogël në Gjilan të Kosovës ka bërë që ajo të haset me shumë v ështirësi dhe p aragjykime gjatë rru gëtimit të saj mu zikor.

E ftuar këtë të shtunë në emi sionin Soiree me Jonida Shehun në ABC, Lindita ka kujtuar ato m omente të vë shtira.

“E kam patur shumë të v ështirë në fillim, plus që vija nga një fshat shumë i vogël dhe atje akoma vajzat ma rtohen me mblesëri. Unë të këndoja ishte diçka shumë abs urde. Që nga gjyshi edhe të gjithë më thoshnin ‘nuk është gjë e mirë, është emër i keq për familjen tonë, do na ng elesh pa m artuar, nuk të merr askush’. Dalja ime në skenë ka qenë një shenjë gu ximi dhe lloj re belimi se e kam dashur gjithmonë muzikën”, ka treguar Lindita Halimi.

Këngëtarja arriti t’i th yente pak nga pak ato mure që e rrethonin dhe iu tregoni shq iptarëve, por jo vetëm, talentin dhe vokalin e saj potent.

Be the first to comment on "V ështirësitë dhe p aragjykimet, h abit kengetarja: Pas m arteses, familjarët ak oma nuk më flasin, gjyshi me thoshte.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*