V idhet lopa në Gjilan, i kthehet e pr erë familjes

Blegtori nga Shillova e Gjilanit, Shemsedin Arifi, ishte cak i h ajnave, duke iu vj edhur kështu lopa që e kishte blerë së fundmi.

Ai tha se lopën ia kishin vj edhur mëngjesin e ditës së djeshme. Megjithatë e gjeti pak orë më vonë në Përlepnicë, por f atkeqësisht jo gj allë .

“E gjeta, duke i p ërcjell gjurmët kah ka ecur lopa, e gjeta në gj endje të m asakruar, të pr erë”, tha Arifi. Megjithatë, hajnat nuk arritën ta merrnin mishin me vete.

Zë dhënësi i P olicisë për raj onin e Gjilanit, Ismet Hashani, tha se f orcat e r endit dolën në t erren dhe arr estuan një person, derisa edhe dy të tjerë janë shp allur në kë rkim.

Mi shi i është kthyer familjes Arifi, por sipas kr yefamiljarit, kjo nuk është hera e parë që v izitohen nga h ajnat.

Një gjë e tillë ndodhi edhe rreth një vit me parë, ku njëri djalë i kësaj familjeje kishte pësuar l ëndime tr upore, duke te ntuar që t’i ndalonte h ajdutët. Ua mbylli derën duke lënë tri l opë në st allë, por kur u zgj ua, gjeti një më pak.

Be the first to comment on "V idhet lopa në Gjilan, i kthehet e pr erë familjes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*