Valmir Fazliu është 27 vjeçari që u v ra sot në Mitrovicë, ishte djali ha sreti

Sot në tr egun e Mitrovicës ndodhi një ngj arje e rë ndë, ku një person u v ra dhe dy persona tjerë u pl agosën me a rmë zj arri.

I vr arë mbeti 27 vjeçari Valmir Fazliu, me pr ejardhje fshati Dolak i Vushtrrisë, e i cili ishte djal ha streti i familjes Fazliu.

Personi që e pl agosi për vde kje është ar restuar nga Po licia e Kosovës në vendin e ngj arjes.

Be the first to comment on "Valmir Fazliu është 27 vjeçari që u v ra sot në Mitrovicë, ishte djali ha sreti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*