Vëllai i tr uprojës së vr arë të Ibrahim Rugovës ak uzon r ëndë LDK-në

Xhevat Dajaku, vëllai i Besim Dajakut, tr uprojës së pr esidentit hi storik, Ibrahim Rugova i cili u v ra në një ate ntat më 19 te tor të vitit 2001, pë rmes një po stimi në fa cebook ka dr ejtuar një mesazh të q artë ndaj LDK-së për vo tën ndaj Vjosa Osmanit për pr esidente.

“Nëse VjosaOsmani nuk vo tohet për Pr esidente, atëherë do të bi ndem se 100% prej 99% sa jam i bi ndur – ju jeni bashkëpunëtorë të kr imit e të ha jnisë! Dhe do të quheni “VR ASËSIT E PADU KSHËM” që edhe pse me v ones, ju pamë as hiqare!!!!!…”, shkruan ndër tjerash Xhevat Dajaku.

Be the first to comment on "Vëllai i tr uprojës së vr arë të Ibrahim Rugovës ak uzon r ëndë LDK-në"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*