VËMENDJE! K ujdes me t emperaturat, të mërkurën ka ndryshime të mëdha

Në një lidhje për Fax News, meterologu i Meteoalb Hakil Osmani, ka dhënë lajme të mira për të gjithë ata që po mendojnë të arr atisen drejt plazhit gjatë ditës së nesërme. Sipas Osmanit sot dhe nesër moti do të jetë me diell dhe do të ketë te mperatura që arrijnë deri në 30 gradë celsius.

Edhe java e ardhshme p ritet që të mbetet në të njëjtat kushte atmosferike, ndërkohë që nga dita e mërkurë p ritet një freskim i përkohshëm i kushteve të motit.

“Në fakt këto ditë kanë qenë tipike pranvere, jo vetëm për diellin, por për vlerat termike që nesër m und të arrijnë deri në 30 gradë. Vlerat minimale kanë pasur një rritje të ndjeshme të tyre 10-11 gradë celsius në z onat malore, e deri në 15 grade celsius në bregdet.

Do të ketë shfaqje të disa vranësirave, por që nuk janë të konsiderueshme. Fundjava do të jetë ideale për të shijuar rrezet e diellit në zo nat bregdetare, e favorizuar kjo dhe një nga erë e qetë.

Në fakt vlerat që po pë rjetojmë në këtë fundjavë, janë më të larta në krahasim me një vit më parë. Mbetet me vlera të larta, që e kalojnë dhe 30 grade celsius, herë pas here do të kemi dhe rënie të t emperaturave, ndikuar nga vranësirat, që sjellin reshje shiur kryesisht në mesditë, në formën e rr e besheve në z onat e i zoluara.

Java e ardhshme mbetet pothuajse në kushte të njëjta, mesjava do të shoqërohet ne reshje të izo luara, dhe me ulje të t emperaturave me 3 deri në 4 gradë, ndërkohë që fundjava e ardhshme pr itet që të ketë sërish mot të mirë”.

Be the first to comment on "VËMENDJE! K ujdes me t emperaturat, të mërkurën ka ndryshime të mëdha"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*