Vendos kamera për të kuptuar se çfare ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë nipin

Një video e shp ërndarë nga një djale i ri është bërë v irale nga r eagimi i gjyshes sapo nipin e saj e zë gjumi.

të dy në një dhomë, nipi shtrihet në divan dhe e zë gjumi, fill pas kësaj gjyshja ngrihet dhe e mb ulon. Por, duke qenë se divani është i ng ushtë, gjyshja kujdeset që i nipi ose jorgani të mos i bjerë në tokë duke i ve ndosur afër edhe dy tavolina të vogla.

Si gurisht që i riu ka qenë koshient për d ashurinë e gjyshes, por gjithçka e ka filmuar për ta shp ërndarë me të tjerët si një mesazh: duajini gjyshet!

Nuk dihet me saktësi se ku është filmuar v ideoja, por një gjë është e sigurtë, kjo video të gjithëve na sjell ndërmend një fr agment d ashurie nga gjyshja jonë.

Be the first to comment on "Vendos kamera për të kuptuar se çfare ndodh në dhomë, veprimi i gjyshes lë pa fjalë nipin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*