VIDEO/ H umbja e thellë në zgj edhje, LSI: Do ripërtërihemi si zogu mitik

Zëdhënësi i LSI, Klajdi Bodlli ka shp ërndarë një video, në të cilën thuhet se LSI do të r ipërtërihet sërish. Kjo video e sh përndarë në rrj etet so ciale, duket se është dhe përgjigjja zyrtare e LSI për h umbjen e th ellë në zgj edhjet e së dielës.

Kujtojmë se kjo fo rcë p olitike ka dalë nga zgj edhjet e 25 pr illit me vetëm 4 m andate krahasuar me 22 që kishte në 2017.

Sikurse shpr ehet në video, thuhet se LSI do të r ipërtërihet sërish nga hiri i saj, si zogu mitik Feniks.

Be the first to comment on "VIDEO/ H umbja e thellë në zgj edhje, LSI: Do ripërtërihemi si zogu mitik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*