Vjen lajmi TRONDlTES, Albin Kurtit po i pregatitet një “GOD|TJE” e tm errshme nga LDK

Shefi i Grupit P arlamentar të LDK’së Arben Gashi ka folur për q everinë e re të u dhëhequr nga Albin Kurti. Thotë se LDK do të jetë op ozitë k onstruktive por ka kujtuar se i pari i q everisë është i d ënuar për vepër p enale.

“z.Kurti është person me pr ecedent p enal. Pra është person i d ënuar për vepër p enale, për akt ivitetin e dh unës që e ka shkaktu në Kuvendin e Kosovës dhe jashtë Kuvendit të Kosovës. Kjo është f akt. Po ashtu është f akt që Kuvendi i Kosovës dhe q everia e kaluar kanë ra sepse një d eputet ka qenë i dë nuar për vepër p enale.

Pra kemi dy modele të ndryshme. Kuvendi dhe qeveria kanë ra pasi një d eputet që ka votuar për q everinë ka qenë i dënuar për vepër p enale ndërkohë që sot i pari i q everisë, i cili në bazë të vendimit të q everisë nuk i është lejuar që të j etë njëri prej 120 de putetëve do të jetë i pari që ulet aty. Është një n onsenslogjik”, tha Gashi për RTV Dukagjini.

Be the first to comment on "Vjen lajmi TRONDlTES, Albin Kurtit po i pregatitet një “GOD|TJE” e tm errshme nga LDK"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*