Vlora Çitaku ministre e punëve të ja shtme në qe verinë Rama 3?

Ga zetari shqiptar Çim Peka, ka thënë se ish-a mbasadorja e Kosovës në SHBA Vlora Çitaku, do të em ërohet ministre në Qe verinë “Rama 3”.
Peka ka thënë se Çitaku si njeriu “më i af ërt i Hashim Thaçit dhe mike pe rsonale e familjes Rama”, do të m arrë postin e ministres së Punëve të J ashtme në Qe verinë

Në një shkrim au torial, Peka ka the ksuar se em ërimi i Çitakut nga ana e Ramës si Ministre e Ja shtme e Shqipërisë, nuk është thjesht një em ërim ne potik, por “am aneti i vërtetë i Thaçit dhe “fu tje gi shtash në sy” për Kryeministrin e Kosovës Albin Kurti.

Be the first to comment on "Vlora Çitaku ministre e punëve të ja shtme në qe verinë Rama 3?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*