Vogëlushi: Nuk Jam Kosovar, Jam Shqiptar I Kosovës

Në rrjet po qa rkullon një video në të cilën shf aqet një vogëlush i cili po ba shkëbisedon me të ëmën e tij. Ai po i tregonte asaj se si mësuesja nuk duhet ta dërgoj tek shkolla e kosovarëve pasi ai nuk është i tillë.

Por kur e ëma e pyet se çfarë është ai, vogëlushi shp ërtheu në lot duke thënë: “Unë nuk jam kosovar, por shqiptar i Kosovës”.

Video është shpë rndarë dhe nga shumë personazhe të njohur shqiptar.

Për të parë se si vogëlushi përjetoi momentin kur atij i thanë që je kosovar, ju ft ojmë të ndiqni videon.

Be the first to comment on "Vogëlushi: Nuk Jam Kosovar, Jam Shqiptar I Kosovës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*