Vuçiç: Pas Bashës qëndron Berisha, ata duan Shqipërinë e Madhe

Pr esidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç gjatë një int erviste në te levizionin B92 në Beograd, ka folur për zgj edhjet e 25 p rillit në Shqipëri.

Vuçiç, i cili është pr esidenti i parë serb që flet për zgj edhjet në vendin tonë, ka thënë se po i ndj ek s ondazhet e dhëna, ku sipas tij d iferenca mes palëve është vetëm 1 deri në 3%.

Për Vuçiçin, pas l iderit të o pozitës, Lulzim Bashës qëndron ish-kr yeministri Sali Berisha, dhe sipas tij ata duan Shqipëri e Madhe.

Ko menti i Vuçiç erdhi pasi g azetari e pyeti pr esidenti serb l idhur me një d eklaratë që ish-kr yeministri Sali Berisha ka bërë kohët e fundit mbi zhv illimet po litike r ajonale.

“Jam krenar për faktin se unë jam p engesa e tyre më e madhe, sepse ata flasin hapur për krijimin e “Shqipërisë së Madhe” dhe askush nuk r eagon nd aj kësaj”, u shpreh ndër të tjera pr esidenti serb.

Gjatë em isionit “F okus” Vuçiç gjithashtu ka folur për d ialogun me Kosovën, ku ka thënë se ata janë të gatshëm për d ialog, dhe jo si Albin Kurti dhe Vjosa Osmani, të cilët nuk e d uan d ialogun.

Be the first to comment on "Vuçiç: Pas Bashës qëndron Berisha, ata duan Shqipërinë e Madhe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*