Vuçiq i lut autoritetet në Kosovë të mos e p adisin Serbinë për gj enocid

Pr esidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq, ka porositur autoritetet në Kosovë duke i l utur që të mos e p adisin Serbinë për gj enocid. Ai tha se ndërkombëtarët që po deklarohen se janë ku ndër ndr yshimit të kufijve nuk e thonë të vërtetën, sepse pikërisht ata janë për ndryshim kufijsh, por vetëm të Serbisë.

“P adinë ku ndër Serbisë për gj enocid, m und ta bëni vetëm përmes një shteti tjetër, Shqipërisë. Kjo do të n ënkuptonte fillimin de fa cto të bashkimit me Shqipërinë. Unë ju p aralajmëroj dhe ju l utem mos e bëni këtë”, th eksoi Vuçiq, për “TV Pink”.

Ai gjithashtu u bëri th irrje atyre që, siç thotë ai, ende po p ërkundin dhe shikojnë Prishtinën si fëmijën e tyre, të mos e bëjnë atë, transmeton Telegrafi.

Vuçiq vuri në dukje se, “ndë rkombëtarët që thonë se janë k undër ndryshimit të kufijve, nuk po thonë të vërtetën, sepse ata në të vërtetë janë në favor të ndryshimit të kufijve”.

Be the first to comment on "Vuçiq i lut autoritetet në Kosovë të mos e p adisin Serbinë për gj enocid"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*