Vuçiq: Kosova mund të fe stojë për njohjen e N ETF LIX, atë të Serbisë as të mos e ën dërrojë

Aleksandër Vuçiq, ka thënë se Kosova as nuk mund që ta ën dërrojë njohjen e Serbisë.
Ai këtë e ka thënë lidhur me de klaratën e Pr esidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, e cila ka de klaruar se pr apa “N on p aper” që janë p ublikuar javët e fundit, që ndron Beogradi.
“Nëse ata shpr esojnë se Serbia do ta pranojë ta njohë pava rësinë e Kosovës, unë ju them se ata nuk duhet ën dërruar, e lërë më se Serbia që ndron pr apa di çk aje të at illë”, ka thënë Vuçiq,

“E shoh tash se ata janë duke fe stuar gjithë ditën se NE TFL IX i ka vendosur në li stën e tyre. NE TFL IX ju ka vendosur në listë, gjë të cilën duhet ta bëjnë OK B dhe In terpol”.

Be the first to comment on "Vuçiq: Kosova mund të fe stojë për njohjen e N ETF LIX, atë të Serbisë as të mos e ën dërrojë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*