Xhaxhai i Arjan Salës pr ek në z emër me rr ëfimin/ Nipi donte një fëmijë tjetër, tani na la dhe djalin e vogël jetim

Në kujtim të Arjan Salës, i cili hu mbi je tën pasi shpëtoi 25 persona në zj arrin e qendrës tregtare, xhaxhai flet për j etën e tij përtej punës.

Xhaxhai tregon se Arjan Sala ishte i vetmi që punonte dhe mbante ekonomikisht familjen. Ai thotë se ka rritur Arjanin, sepse prindërit e tij punonin dhe ishte shumë i afërt me të. Në “Shqipëria li ve”, tregon më shumë për djalin, që pr eku të gjithë shqiptarët.

“Kishte qejf futbollin, stolitë us ht arake, ishte i dhënë tej mase. Kishte shumë qejf t’i mblidhte. Edhe në puna kishte lidhje me pasionin për us h trinë. Ka ndërruar disa kompani s igurimesh dhe kudo ku punonte, e r espektonin të gjithë. Te qendra tregtare, kishte 5 vite që punonte. Drejtuesi i kompanisë thoshte kemi zënë rehat, se më parë kishte shumë pr obleme, por Arjani dinte t’i menaxhonte të gjitha”.

Ai tregon telefonatën e fundit me Arjanin. “Më tha xhaxha hajde, pse s’ke ardhur. Çdo fundjave e takonim me patjetër, shkonim te ‘Casa Italia’.
Xhxhai thotë, se sot, është krenar për nipin. “Kisha r aport të veçantë me nipat, m undohem të jem shok me ta, doja të ndihesha si i ri me ta. Futesha me shokët e Arjanit, më prezantonte me mburrje. Unë sot, jam krenar për të”.

Arjani ishte babi i një fëmije 4 vjeç dhe sipas xhaxhit “donte fëmijë të tjerë por priste që të sistemohej më mirë…”

Be the first to comment on "Xhaxhai i Arjan Salës pr ek në z emër me rr ëfimin/ Nipi donte një fëmijë tjetër, tani na la dhe djalin e vogël jetim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*