Xhaxhai ia fa lë shtëpinë nipit me vl erë mbi 100 mijë €, ia bënë su rprizë në rrjete sociale

Ba shkëatdhetari bi znismen i su kseshëm në Zvicër Xhevdet Isufi nga Kamenica, sot pë rmes rr jeteve so ciale e ka su rprizuar nipin e tij (djalin e vëllaut) of icerin Po licor nga Kamenica Petrit Isufin, du keni treguar se ia ka f alur shtëpinë me vlerë mbi 100 mijë Euro në la gjen Malësia në Kamenicë.

Petriti ka lindur në Kamenicë dhe është rritur nga nëna, pasi që babi Bylbyl Isufi ka vd ekur qysh kur ishte shumë i vogël, gjë që ni pat ia ku jtojnë vellaun e nd jerë Xhevdetit i cili ka treguar se ka shumë li dhje të mirë me nipat.

Be the first to comment on "Xhaxhai ia fa lë shtëpinë nipit me vl erë mbi 100 mijë €, ia bënë su rprizë në rrjete sociale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*