Xhensila f eston d itëlindjen, Ajka dhe Besi e em ocionojnë me su rprizën e tyre!

Këngëtarja shumë e d ashur për p ublikun, Xhensila Myrtezaj f eston sot di tëlindjen. Xhensila mbush 28 vj eç dhe që në mesnatë kanë nisur su rprizat. Dhuratën e parë e mori nga e motra, Alba.

“Gëzuar di tëlindjen dritë dielli”, shkruhej në s urprizën e Albës dhe një letër me fjalët: “Të d ua shumë e shtr enjta ime”.Ndërsa mëngjesin e sotëm Xhensila u s urprizua me shtëpinë e mbu shur plot me to llumbaca dhe një buqetë me trëndafila të kuq, su rprizë pas të cilës s igurisht qëndron Besi, por edhe Ajka e cila e ka nd ihmuar.

Në fotot e p ublikuara, këngëtarja shfaqet duke luajtur e lu mtur me të bijën dhe shkruan se nd ihet në qiellin e shtatë.Ndërkohë Besi i ka bërë edhe një d edikim pu blik ba shkëshortes duke e quajtur “lokja e z emrës”.

“N’pra nveren ku celin trendafilat, çel e qeshuna ime prej teje! Urime ditelindjen oj “lokja z emres”, shkruan Besi.

Be the first to comment on "Xhensila f eston d itëlindjen, Ajka dhe Besi e em ocionojnë me su rprizën e tyre!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*