Zi e madhe në familjen e Elva Margaritit/ Burri i saj nd ërron je të në moshë të re: La je time vajzën 9 vje ce

Artan Asllani, ba shkëshorti i mi nistres së Kulturës, Elva Margariti ka nd ërruar je të në moshën 49-vj eçare.
Mësohet se shkak për nd arjen nga je ta në mënyrë të parakohshme është bërë një s ëmundje e rë ndë. M inistrja Margariti dhe Asllani gëzojnë një vajzë 9-vje çare.
Kujtojmë se Elva Margariti shërben si mi nistre kulture që pr ej 17 ja narit të vitit 2019

Be the first to comment on "Zi e madhe në familjen e Elva Margaritit/ Burri i saj nd ërron je të në moshë të re: La je time vajzën 9 vje ce"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*