Zvicra h eq ka rantinën për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut

Zvicra ka vendosur të h eq nga ka rantina një pjesë të vendeve ev ropiane dhe ba llkanike, pë rfshirë dhe vendin tonë dhe Kosovën.

Duke filluar nga dita e nesërme 6 m aj. Ndërsa nga ana tjetër ka vendosur ka rantinë për vendet e Amerikës Qendrore dhe Azisë duke filluar nga 17 ma ji.

Be the first to comment on "Zvicra h eq ka rantinën për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*