A e njihni cila këngëtare është në foto? Sot duket shumë ndryshe!

Për dekada me radhë ajo ka shoqëruar p ublikun shqiptarë me këngët e saj, disa pr ej të cilave dë gjo hen edhe sot. Me stilin dhe zërin e veçantë, ajo edhe sot mban rreth vetes një numër të madh të fansave.

Fjala është për këngëtaren e mirënjohur të mu zikës p opullore, Violeta Kukaj, shkruan rtv21. tv
Përveç zërit të v eçantë, Violeta shquhet edhe për el egancë dhe bukuri, e cila në çdo pa raqitje duket e rregulluar deri në d etajin e fundit.

Por, jo vetëm sot, e tillë këngëtarja nga Drenica ishte dukur edhe kur kishte qenë më e re. Kjo shihet në një imazh të he dhur në m edia so ciale, ku ajo shihet e gr imuar dhe rregulluar sipas st ilit që ka qenë në atë kohë. Nga imazhi, po ashtu vërehet se këngëtarja 50 v jeçare, përveç stilit, nga ajo kohë duket se nuk ka ndr yshuar edhe aq shumë në pamje.

Be the first to comment on "A e njihni cila këngëtare është në foto? Sot duket shumë ndryshe!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*