Amerika po fillon të pastroje Kosovën dhe Shqipërinë !! Kjo qe do ndodhe së shpejti do b efasoheni..

Av okati i njohur shqiptar Spar tak Ngjela, ka thene se ka filluar go ditja am erikane, ndaj l idereve h istorike te korru psionit shqiptar.

Ai ka para lajmeruar se nje gje e tille do te behet publike gjate diteve te para te kesaj vere.

Av okati ka folur edhe per çeshtjen e ish krye mi nistrit Sali Berisha, duke thene se ai eshte ne renie mendore dhe se ame rikanet po qe shin me gjen djen e tij ps lkike. Ngjela ka para l ajmeruar se pas g oditjes se korru psionit te larte, Shqiperia do te bashkohet me Kosoven.

Be the first to comment on "Amerika po fillon të pastroje Kosovën dhe Shqipërinë !! Kjo qe do ndodhe së shpejti do b efasoheni.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*