Beke Berisha fjalë të r ënda për Kurtin Albin / Kurti e urr en U ÇK në dhe ai punon k undër Kosoves

Kandidati për kryetar të Istogut nga AAK, Bekë Berisha, në emisionin DPT te Fidani në T7, ka thënë për kr yeministrin Albin Kurit, se ky i fundit është i re kru tuar nga Serbia dhe punon k undër int eresit të Kosovës.

“S’kam dilema që Albin Kurti është i rek rut uar nga Serbia dhe që punon kundër int eresit të Kosovës”, është shp rehur Berisha.Tutje, Berisha tha se Kurti e ur ren U ÇK’në dhe këtë është duke e dëshmuar çdo ditë. “Albin Kurit e urr en U ÇK’në dhe për këtë jam i b indur.

Këtë është duke e d ëshmuar për çdo ditë. Është duke e d ëshmuar edhe zonja Schëarc”, ka thënë Berisha.Tutje, ai tregoi arsyet pse ka vendosur të k andidojë për kryetar të Istogut. Berisha tha se tashmë është i përmbu shur po litikisht pasi është zgj edhur tri herë deputet, andaj po tencialin e tij po litik, tha se dëshiron ta japë në vendlindje .

“Istogu për mua është i rëndësishëm, është vendlindja ime. Unë jam përmbu shur p olitikisht, jam zgjedhur tri herë d eputet”, është shpre hur Berisha.Tutje, Berisha tha se një ndër a rsyet pse ka vendosur të ka ndidojë për kryetar të Istogut është rinia e vendlindjes së tij, ku sipas Berishës, deri tash 13 mijë të rinj kanë dep on uar doku mente që të ikin nga Kosova.

Be the first to comment on "Beke Berisha fjalë të r ënda për Kurtin Albin / Kurti e urr en U ÇK në dhe ai punon k undër Kosoves"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*