Dojna Mema h umbi të atin 1 vit më parë/ Të pr ek në z emër me fjalët:Një vit pa të pr ekur, pa ta ndj erë aromën e kam mendjen …

Babai i Dojna Memës h umbi j etën 1 vit më parë, duke lënë pas një dh i mbje të thellë tek të gjithë familjarët e tij.

Që nga koha kur ai nd ërroi j etë, moderatorja nuk ka lënë rast pa e kujtuar të atin e ndj erë dhe ka nd arë e foto shumë të veçanta në rrj etet s ociale. Disa javë më parë ajo ka p ublikuar në Inst agram një fotografi nga dita e ma rtesës së nënës dhe babait të saj, në të

Ndërkohë ditën e sotme, ajo ka bërë një d edikim shumë pr ekës. Dojna ka nd arë një foto me babain e ndj erë, duke shkruar se edhe pse nuk ndodhet f izikisht pranë saj, ai ka qenë çdo ditë në m endjen dhe z emrën e Dojnës.

“Nje vit pa te prekur doren, pa te ndjere eren dhe pa te perqafuar. Nje vit ku z emren e kam patur plot me ty dhe m endjen cdo dite tek ti. Faleminderit bab qe ke qene aq prane meje sa tani qe nuk je me fiz ikisht ,jemi bere NJE e vetme. Ti je une, e une jam ti. Gjithmone!”

Be the first to comment on "Dojna Mema h umbi të atin 1 vit më parë/ Të pr ek në z emër me fjalët:Një vit pa të pr ekur, pa ta ndj erë aromën e kam mendjen …"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*