Ef ektivi i p olicisë p ërplas kalimtarin/Ak sident në aksin Korçë-Pogradec

Një aks ident i r ëndë ka nd odhur ditën e sotme në aks in rrugor Korçë-Pogradec, ku një ef ektiv p olicie ka pë rplasur një kalimtar.Bëhet me dije se pranë fshatit Zvirinë, Maliq, punonjësi i St acionit të Po licisë Kufitare Qafë-Thanë,

Sali Nezha duke drejtuar automjetin e p olicisë tip “Dacia”, ka aks identuar këmbësorin Dylber Dervishi, rreth 78 vj eç, banues në fshatin Zvirinë, i cili u dërgua në Sp italin e Korçës, ku ndodhet jashtë rr ezikut për j etën.

Shërbimi për Çë shtjet e Brendshme dhe Ank esat, nën dr ejtimin e Pr okurorisë Korçë, po kryejnë veprimet e mëtejshme pr oceduriale me dr ejtuesin e mjetit.

“Më datë 06.05.2021, rreth orës 09:40, në aks in rrugor Korçë-Pogradec, pranë fshatit Zvirinë, Maliq, pu nonjësi i Stacionit të Po licisë K ufitare Qafë-Thanë, shtetasi S. N., duke dre jtuar automjetin e policisë tip “Dacia”, ka aks identuar këmbësorin D. D., rreth 78 vjeç, banues në fshatin Zvirinë, i cili u dërgua në Sp italin e Korçës, ku nd odhet jashtë rr ezikut për j etën.

Be the first to comment on "Ef ektivi i p olicisë p ërplas kalimtarin/Ak sident në aksin Korçë-Pogradec"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*