Ka ncelarja Gjermane shpreh d ëshirën e sajë!: Ta shoh Shqipërinë të fortë drejt BE-së!

Kancelarja Gjermane, zonja Angela Merkel gjatë një takimi me g azetarët në Berlin ka folur rreth disa çështjeve në ballkanin perëndimor duke folur gjithashtu edhe për Shqipërinë e Shqiptarët që j etojnë në Ballkan.

Angela Merkel th eksoi se Shqiptarët u ndanë gjatë l ftërave bllkanike dhe pas l ftës së parë b otërore, ajo tha se Shqipëria është i vetmi shtet në botë i cili k ufizohet nga të gjitha anët me bashkëk ombasit e vet.

Në fund ka ncelarja u shpreh se d ëshira e saj është ta sheh një Shqipëri ashtu siç e ka krijuar zoti, të bashkuar dhe të f ortë drejt BE-së.

Be the first to comment on "Ka ncelarja Gjermane shpreh d ëshirën e sajë!: Ta shoh Shqipërinë të fortë drejt BE-së!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*