Lajm I Z i! C0v id-19 I M err Jetën, 29-Vjeçarit Shqiptar Nuk Kishte Asnjë Sëm Undje Tjetër

Lajm i z i! C0 v1d-19 i m err jetën, 29-vjeçarit shqiptar nuk kishte asnjë sëm undje tjetër

Në bi lancin ditor të ra portuar nga Ministria e Shëndetësisë ishte dhe një 29-vjeçar. Librazhdi News mëson se 29-vjeçari është nga Pishkashi.O.Skura nuk ka patur asnjë së mundje tjetër ba shkëshoqëruese, por sipas bu rimeve, vi rusi i ka shk aktuar 29-vjeçarit tro mpozë. I riu ishte i shtr uar tek Shefqet Ndroqi.

Be the first to comment on "Lajm I Z i! C0v id-19 I M err Jetën, 29-Vjeçarit Shqiptar Nuk Kishte Asnjë Sëm Undje Tjetër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*