Melisa bën d eklaratën e fortë: Tea ka qenë sht atezënë dhe…

Kunjat mes Melises dhe Teas nuk kane nd aluar qe pas p ublikimit te ma rredhenies se Andit dhe Melises.

Vajzat nuk i kane k ursyer k unjat, ama deklarata e Melises ka qene shume e f orte. Teksa ka qene duke bere nje v ideo l ive, ajo eshte shp rehur se Tea ka qene sht atezene.

”Tea ka qene sht atezene dhe ka a bortuat”-shpre het Melisa duke q eshur. Me tej ndonse fansat e kane pyetur se cili eshte babai, ajo nuk ka dhene asnje d etaj.

Nuk dihet nese kjo eshte e vertete apo thjesht nje b atute e h idhur e Melises.

Be the first to comment on "Melisa bën d eklaratën e fortë: Tea ka qenë sht atezënë dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*