Njesia Sp eciale ne ak sion La rgon flamuri serb nga Kodra e Zveçanit

Nga e gjithë Mitrovica du kej flamuri serb që ishte v endosur në Kodrën e Zveçanit.
E nga sot ai flamur nuk po shihet në pikën më të la rtë të ve riut

Ju sjellim edhe fotografi ku shihet kjo kodër pa flamuj. flamuri është h equr sot.
Por, ata nuk kanë tr eguar për ar syen e la rgimit. Nuk dihet nëse fr yma e fo rtë që pr eku ra jonin ditët e fundit, apo do ra e njeriu ka bërë që flamuri serb të h iqet.

M adje, flamuri i vendosur në Kodrën e Zveçanit, ishte bërë te më shpesh. Atë kishin pr ovuar ta la rgonin para disa vitesh, mirëpo serbët kishin ve ndosur një edhe më të madh.

Duhet th eksuar se nga ajo Kodër e la rtë, duken disa Komuna. Duke nisur nga Zveçani, Zubin Potoku, Mitrovica e Veriut, Mitrovica e Jugut si dhe një pjesë e Vushtrrisë.

Be the first to comment on "Njesia Sp eciale ne ak sion La rgon flamuri serb nga Kodra e Zveçanit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*