Rr ëzohet dominimi maqedonas: Gjuha shqipe arrin në kufirin me Serbinë, Ju lumtë shqipe

Me ndryshimin e emrave të t abelave po rr ëzohet edhe d ominimi maqedonas mbi ato t erritore që donin të d ukeshin një et nike. Po bie njëkohësisht m iti maqedonas i d ominimit sepse çdo d 1skriminim më parë nis nga emë rtimet, mbishkrimet vetëm në një gjuhë dhe jo vetëm.

Por kjo ide tashmë është rrë zuar sepse pr ej sot ka nisur në gjithë territorin e vendit të rr ëzohen tabelat vetëm me shkrimin ci rilik dhe aty të vendosen edhe emrat shqip, që kanë arritur edhe në kufirin me Serbinë në Tabanoc.

Dr ejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë”, Bekim Memeti duket pr otagonisti i gjithë kësaj. Këto tabela filluan të ndryshohen duke nisur nga Tetova dhe do vazhdojë në çdo zonë të vendit ditëve në vijim.

Be the first to comment on "Rr ëzohet dominimi maqedonas: Gjuha shqipe arrin në kufirin me Serbinë, Ju lumtë shqipe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*