Zana Avdiu: Burri shqipëtar është i ‘K allt’, duhet me jav hap kufijtë e mei dërgu krejt napër shpi publike me u ngi mirë

Definitivisht, burri shqiptar është i fr ustrum deri maje k oke, ( pë rjashtim i një numri të vogël).

Kudo që l exon ose komente nga ata ( në p ortale, në pr ofile të çikave e grave, në faqe sp orti, l ajmeve, k ulturë, sh ëndetësie etj etj), apo te bjen edhe me d iskutu me ta nga afër, sheh fr ustrim të madh, te secili.

Burri shq iptar s’m undet me m arrë me m end qe jo çdo njeri të pëlqen dhe don me pasë diçka me të.

Be the first to comment on "Zana Avdiu: Burri shqipëtar është i ‘K allt’, duhet me jav hap kufijtë e mei dërgu krejt napër shpi publike me u ngi mirë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*